Vrei o faţă ca a Angelinei Jolie? Te costă 25.600 $

Ultima actualizare:

    2015. Lifting facial  şi tratamente  chimice, implanturi  pentru a-şi  scoate în  evidenţă pomeţii, intervenţii de corectare a  cutelor de pe gât, şi-a modelat nasul, şi-a micşorat buzele
2015. Lifting facial şi tratamente chimice, implanturi pentru a-şi scoate în evidenţă pomeţii, intervenţii de corectare a cutelor de pe gât, şi-a modelat nasul, şi-a micşorat buzele

Are un ten de vis! Chiar dacă a împlinit 40 de ani, Angelina Jolie are o faţă perfectă. Pentru ca să-şi păstreze pielea catifelată şi fără nici un rid cheltuieşte 25.600 $ (circa 110.000 de lei) pe an.

Face eforturi extraordinare ca să aibă un ten de porţelan. Frumoasa actriţă Angelina Jolie îşi face în mod regulat tratamente faciale non-invazive cu ajutorul laserului pe faţă şi pe corp. Aceste tratamente cosmetice au scopul de a îndepărta ridurile şi imperfecţiunile pielii, ştergerea petelor şi a leziunilor provocate de soare, redarea strălucirii naturale a tinereţii. Dermatologul care o tratează pe divă, doctor David Colvert, a dezvăluit că aspectul de vis al actriţei costă zeci de mii de dolari, dar la averea ei de 160 de milioane $ îşi permite acest lux.

“Mai întâi îi pregătesc pielea pentru curăţarea microdermei pentru ca laserul să penetreze mai bine. Apoi folosim laserul, care se simte precum picături calde de ploaie pe piele. Apoi îi fac o exfoliere cu ulei esenţial de lavandă, după care îi aplic raze de lumină. Tratamentul durează 35 de minute pentru faţă şi o oră pentru corp. Cel mai mult mă ocup de braţe şi de picioare, mai ales de părţile care se văd”, a spus medicul. Actriţa şi-a mai făcut şi operaţii estetice pentru a-şi retuşa trăsăturile. Pe lista intervenţiilor din 2015, amintim: lifting facial şi tratamente chimice, rinoplastie, implant de pomeţi şi micşorarea buzelor. Angelina Jolie s-a căsătorit anul trecut, în luna august, cu Brad Pitt şi au împreună 6 copii, trei adoptaţi, Maddox (13 ani), Pax (11 ani) şi Zahara (10 ani), şi 3 biologici: Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani).

2011
2011

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net