Un star şi-a filmat soţia cum se atinge provocator la duş - VIDEO INCENDIAR

Celebrul rapper Ice T, 53 de ani, şi-a filmat soţia în timp ce se pregătea să facă duş. Nicole Austin, cunoscută sub numele de Coco, este surprinsă, în  baie, la început îmbrăcată doar cu un maiou alb şi pantofi cu toc, ca mai apoi să rămână goală puşcă.

Piţipoanca Hollywood-ului, 32 de ani, a fost imortalizată în timp ce-şi masează celebrul trup voluptos. Cântăreţul şi-a modelat soţia după bunul plac ca să aibă pe ce pune mâna. El a investit 100.000 de dolari în formele extrem de pronunţate ale blondinei.

Coco Austin îşi atinge părţile intime foarte provocator în cabina de duş. Ea îşi freacă fundul, "îmbunătăţit" cu implanturi de silicon ce cântăresc două kilograme, de geamul cabinei, iar rapperul insista cu imaginea pe celebrul posterior.

Zoom
coco

Bănuim că blonda e conştinetă că este filmată, mai ales că una dintre plăcerile ei este să posteze pe contul personal de Twitter fotografii în care pozează în ipostaze indecente, spre deliciul fanilor săi sau spre repulsia celor care n-o găsesc atrăgătoare.

Click pe poză pentru VIDEOUL INCENDIAR!

Zoom
Player MC