Susan Sarandon vrea să facă sex cu femei

11-vedete-foto1-90-190-spl1442546_002.jpg

Vedeta se păstrează tânără pentru vârsta ei
fotografii: Guliver / splashnews / gettyimages
Citeste tot despre: 

Vrea să pună capăt singurătăţii! Susan Sarandon este decisă să se cupleze cu o femeie. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 70 de ani, vedeta este dornică de sex şi ar dori să experimenteze amorul lesbian.

Celebra actriţă Susan Sarandon, laureată cu premiul Oscar pentru rolul din “Culoarul morţii”, a fost devastată de durere când fostul iubit, Jonathan Bricklin, care era cu 31 de ani mai tânăr, a părăsit-o în august 2015. 

De atunci, nu a mai reuşit să-şi găsească un alt partener. Aşa că s-a decis să-şi aleagă o iubită. Şi asta pentru că nu se simte deloc bătrână pentru a experimenta noi fantezii sexuale. Până acum a avut relaţii numai cu  bărbaţi care au dezamăgit-o. Aşa că ar dori să vadă ce înseamnă o relaţie lesbiană. Speră că o relaţie amoroasă cu o femeie o va face mai fericită. “Orientarea mea sexuală a fost clară până acum. Însă în viaţă este bine să încerci de toate”, a spus actriţa. Susan nu s-a iubit cu nici o femeie până acum, însă a avut “o aventură minunată” cu actorul homosexual Phillip Sayer, care i-a fost partener în filmul “Foamea”, după cum ea însăşi a mărturisit. 

La vârsta de 70 de ani, actriţa arată cu mult mai tânără, susţinând că o ajută să se menţină perfect faptul că este vegetariană. Susan Sarandon şi-a menţinut întotdeauna silueta, deşi a născut trei copii, Eva Amurri (31 de ani), Jack Henry (27 de ani) şi Miles Guthrie (24 de ani). Însă se plânge că nu a avut noroc în dragoste. Ea are o avere de 50 de milioane de dolari.

A fost cuplată cu Tim Robbins

Zoom
Susan şi Tim au avut o relaţie de 21 de ani

Susan Sarandon a fost căsătorită cu Chris Sarandon între 1967 şi 1979. Apoi s-a iubit cu regizorul Lois Malle şi cu muzicianul David Bowie. În 1980 a avut o relaţie cu regizorul italian Franco Amurri. Din 1988 până în 2009 a fost cuplată cu actorul şi regizorul Tim Robbins.