Perversul de la Hollywood va merge la o clinică de reabilitare pentru adicţii sexuale

gettyimages-813296912.jpg

Weinstein scandal sexual Hollywood
Producătorul Harvez Weinstein, acuzat de viol şi agresiuni sexual
Foto: Getty

Producătorul Harvey Weinstein implicat într-un imens scandal sexual după ce a fost acuzat recent de mai multe actriţe de hărţuire sexuală şi viol, se va interna la o clinică de reabilitare unde va urma o terapie pentru a-şi combate adicţiile sale sexuale, potrivit TMZ. Presa din Statele Unite realtează că mogulul a zburat cu avionul privat în Wickenbrug, oraş în care se găseşte şi  clinica de rabilitare Meadows, unde stafful mogulului încearcă să obţină o internare pentru acesta. Weinstein va urma un tratament în regim de internare la respectiva clinică, deşi iniţial acesta plănuise deplasarea la o clinică din Elveţia privind dependenţa de sex şi alte probleme de comportament.
Clinica Meadows are un program destinat celor cu probleme privind dependenţa de sex, numit Gentle Path în care terapia pacienţilor include program de yoga, meditaţie, consiliere intensivă şi terapie artisitcă expresivă. Internarea într-un astfel de program l-ar putea scăpa pe acesta de o eventuală sancţiune penală pentru acuzaţiile privind agresiuni sexuale şi viol sau ar putea primi o pedeapsă mai mică dacă specialiştii din clinică reuşesc să demonstreze anumite tulburări psihologice ale acestuia.
Harvey Weinstein a fost acuzat de actriţele Asia Argento, Lucia Evans şi o altă tănără de viol, în acelaşi timp fiind acuzat de alte celebrităţi precum Angelina Jolie Gwyneth Paltrow, Ahlez Judd, Cara Delevigne, Lea Seydoux de hărţuire sexuală. Cerlebrul producător a fost concediat duminică din compania la care este cofondator din cauza scandalului, funcţia de conducere a acestuia urmând a fi ocupată de fratele său Bob Weinstein.

Citește și

  • Angelina Jolie Harvey Weinstein Gwyneth Paltrow

    Renumitul producător Harvey Weinstein a fost concediat duminică de consiliul de administrație al companiei la care era co-președinte, după ce a fost acuzat recent de mai multe actrițe de hărțuire sexuală. Compania a precizat într-un comunicat decizia luată de consiliul de administrație, după ce actrița Ashley Judd și mai multe femei l-au acuzat recent pe Harvey de hărțuire sexuală. Pe lânga asta, celebrul producător de filme pare să-și fi întors împotriva sa o mare parte dintre vedetele cu care a lucrat, valurile de acuzații și reacții de dezgust ieșind în lanț după izbucnirea scandalului.

  • Atunci când succesul lui Harvey Weinstein a ajuns la apogee, blitzurile fotografilor au surprins mai multe ipostaze în care producătorul se lipea ca o ștampilă de cele mai frumoase și cunoscute actrițe de la Hollywood. Avea o minte perversă, se gândea numai la nenorociri însă profita de notorietatea sa ca să se apropie și să le pipăie în public pe actrițe.