Gerard Butler vrea sa devină tată. “A venit timpul”

gettyimages-109076275.jpg

Gerard Butler, Tata, Familie, Morgan Brown
Gerard Butler își dorește să devină tată "A venit timpul"
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Gerard Butler (47 ani), fostul iubit al Mădălinei Ghenea, își dorește să devină tată. Actorul a afirmat de curând că urmează să-și întemeieze o familie. “În cinci ani îmi doresc să fiu într-o relație, mi-ar plăcea să am unul sau doi copii – a venit timpul.” a afirmat el.

Conform DailyMail, actorul consideră că a fi tată este unul dintre cele mai importante roluri pe care și-ar dori să le interpreteze în viața reală. Gerard Butler a spus că din cauza multelor proiecte cinematografice în care s-a implicat în ultima perioadă, nu a reușit să se concentreze pe o relație.

Actorul din „P.S.I love you” – „P.S. Te iubesc” nu își găsește timp pentru a-și forma o familie. În următorii ani, actorul va juca în cinci filme care îi vor ocupa tot timpul. “Eu nu am timp personal” a adăugat Gerard.

Gerard Butler Tata FamilieZoom
Gerard Butler, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, vrea să își întemeieze o familie
Foto: Getty Images

În ultima perioadă, actorul a mers într-un turneu de promovare a ultimului film în care joaca, un film de acțiue denumit „Geostorm”. Însă pe lângă turnee și filmări, Gerard Butler a găsit timp de a se întâlni și cu Morgan Brown.

Cei doi sunt de nedespărțit și nu par să ascundă relația lor, toată lumea consideră că cei doi formează un cuplu frumos și speră să se căsătorească.

Citește și

  • Gerard Butler, Alexandra Maria Lara, Geostorm – Furtună globală, romani la Hollywood, Andy Garcia

    În 2013, relaţia dintre focoasa Mădălina Ghenea şi şarmantul Gerard Butler a făcut înconjurul lumii. Acum, actorul scoţian face echipă cu o altă româncă, la fel de frumoasă. Însă doar pe marile ecrane. Este vorba despre Alexandra Maria Lara, care e căsătorită cu actorul britanic Sam Riley. Pe Alexandra şi pe Gerard Butler îi vedeţi împreună, din 20 octombrie, în pelicula „Geostorm – Furtună globală”.

  • gerard

    Gerard Butler (47 de ani) este unul dintre cei sexy și mai râvniți bărbați de la Hollywood. Milioane de femei au suspinat după aceasta în urma rolului spartanului din filmul ”300”, când abdomenul său părea pictat. Însă, Gerard nu mai arată așa. Actorul arată ca un bunic, cu multe kilograme peste medie.

  • gerard butler actor look

    S-au dus vremurile când Gerard Butler (47 de ani) figura în topul celor mai sexy şi râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Actorul a făcut ravagii cu rolul spartanului din “300”, în care-şi etala abdomenul plin de pătraţele, dar şi-n comedioarele romantice.

  • Fără pic de ruşine! Gerard Butler a fost căutat în chiloţi de iubita sa în văzul tuturor. Cu tupeu, Morgan Brown a admirat organele genitale ale starului pe malul mării, sub privirile şocate ale celor din jur,