Fiica lui Kim Kardashian primeşte de Crăciun diamante de 62.000 $

Ultima actualizare:

    Kim o asortează pe micuţa North la hainele eiFoto: Guliver/Splashnews
Kim o asortează pe micuţa North la hainele eiFoto: Guliver/Splashnews

Ce cadou de Crăciun poate primi un copil de 18 luni, dacă părinţii lui au o avere totală de peste 140 de milioane de dolari şi sunt vedete internaţionale? Micuţa North West, fata lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West, va găsi sub brad o bijuterie de 62.000 de dolari.

Când le zici lui Kanye (37 de ani) şi lui Kim (34 de ani) că îşi răsfaţă prea tare copilul, cei doi iau foc instantaneu. Dar având în vedere că mama face un milion de dolari în doar trei zile pozând pentru diferite reviste americane mai mult sau mai puţin îmbrăcată, parcă îi vine mai uşor să arunce cu banii pe fereastră. Micuţa North West, de nici doi anişori, va primi de Crăciun o coroniţă cu diamante în valoare de 62.000 $ (225.144 lei) şi o maşină de teren pentru copii, făcută la comandă de tatăl ei după propriul lui SUV.

Maşinuţa costă 12.000 $ (43.580 lei) şi va fi inaugurată de North chiar în ziua de Crăciun, când va ieşi cu mama ei la plimbare prin New York.

Însă North nu e singura răsfăţată de la Hollywood. Pe lista copiilor care vor primi cadouri extrem de scumpe se înscrie şi micuţa Blue Ivy (2 ani), fiica lui Beyonce care va primi mobilă nouă în cameră de 50.000 de dolari şi un brad de 10.000 $, împodobit cu diamante şi cristale.

Suri Cruise (8 ani) nu s-a lăsat nici ea mai prejos vrea un cuţu şi o nouă linie de hăinuţe. “Deranjul” o costă pe Katie Holmes 48.000 $. Gemenele lui Sarah Jessica Parker, Loretta şi Tabitha de 4 anişori vor primi şi ele propriile saloane de machiaj de jucărie. “Distracţia” va costa 30.000 $.

Uite cum îi răsfaţă şi pe ei Moşul

Blue Ivy (2 ani) – cadouri de 60.000 de dolari. Fata lui Beyoncé şi Jay-Z primeşte mobilă nouă în cameră şi are un brad împodobit cu diamante şi cristale.

Loretta şi Tabitha (4 ani) – cadouri de 30.000 de dolari. Fetele lui Sarah Jessica Parker vor primi două saloane de machiaj de jucărie extrem de costisitoare.

Suri Cruise (8 ani) – cadouri de 48.000 de dolari. Fata lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes vrea un cuţu din rasa chihuahua şi haine noi în dulap.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net