E oficial! Ben Affleck, divorţ de 150.000.000 $

Ultima actualizare:

S-a terminat! Patima pentru poker i-a adus divorţul lui Ben Affleck după 10 ani de căsnicie. Actorul şi Jennifer Garner au făcut anunţul la aniversarea căsătoriei lor, pe 29 iunie.

Cei doi actori formau unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Însă, patima lui Ben Affleck (42 de ani) pentru poker, droguri şi băutură a exasperat-o pe Jennifer Garner, care a decis să pună punct mariajului după 10 ani.

Se pare că picătura care a umplut paharul a fost atunci când Garner, care se afla la filmări, a aflat că Affleck a lăsat copiii singuri acasă o săptămână ca să meargă să joace la cazino. Actriţa de 43 de ani a înţeles că ulciorul nu merge de multe ori la apă şi a aruncat „bomba” la o zi după împlinirea a 10 ani de căsnicie (30 iunie).

"După o îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie unul pentru celălalt şi ne angajăm să îi creştem împreună pe copiii noştri”, au declarat actorii.

Ei urmează să-şi dispute la tribunal averea comună de 150 de milioane de dolari şi custodia copiilor Violet Anne (9 ani), Seraphina Rose (6 ani) şi Samuel (3 ani). Speculaţiile privind separarea lor au început să circule încă din luna mai, când actriţa şi-a dat soţul afară din casă.

Laureat al unui premiu Oscar în 2013, pentru regia filmului “Argo”, Ben Affleck se află la primul mariaj. Înainte de căsătoria cu Jennifer Garner, actorul a fost în atenţia presei pentru relaţiile amoroase cu actriţa Gwyneth Paltrow, între 1997 şi 2000, şi cu actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez, între 2002 şi 2004.

Jennifer Garner

Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, cu care a jucat în “Felicity”. Cei doi erau oficial divorțați în luna martie a anului 2004. Apoi a avut o relație cu actorul din “Alias”, Michael Vartan, până în mijlocul anului 2004, când începe o relație cu actorul din “Daredevil”, Ben Affleck.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net