Beyoncé şi-a «tras» sandale de 300.000 $

Ultima actualizare:

    Cântăreaţa, în vârstă de 33 de  ani, şi-a cumpărat încălţări  încrustate cu diamante
Cântăreaţa, în vârstă de 33 de ani, şi-a cumpărat încălţări încrustate cu diamante

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Desemnată de “Forbes” cea mai puternică artistă din industria muzicală pe 2015, Beyoncé şi-a cumpărat recent o pereche de sandale de 300.000 de dolari (1,2 milioane de lei).

Cântăreaţa Beyoncé (33 de ani), cunoscută mai ales pentru hit-urile “Haunted”, “Drunk in Love”, “Partition” şi “Blue”, are în conturi 560 de milioane de dolari. Soţul ei, rapperul Jay Z (45 de ani), are şi el o avere colosală, de 650 de milioane de dolari. Împreună, deţin peste 1 miliard de dolari, aşa că diva îşi poate permite orice extravaganţă. De curând, ea şi-a cumpărat încălţările de prinţesă de 300.000 de dolari, care sunt încrustate cu 1.290 de diamante.

Sandalele,  marca House of Borgezie Princess Constellation, vor fi purtate pentru prima oară de vedetă în viitorul său videoclip, care va fi lansat la toamnă. Au fost confecţionate pe comandă special pentru solista care vrea să arate lumii că, într-adevăr, este cea mai puternică artistă din industria muzicală. Beyoncé şi-a mai cumpărat şi o curea de aur de 86.000 de dolari (circa 346.000 de lei). Că doar îşi permite, la averea ei!

Click! Spune

Beyoncé, care are o avere de 560 de milioane de dolari, a cunoscut celebritatea cu trio-ul Destiny’s Child şi a vândut peste 118 milioane de discuri din 2002, când a început cariera solo. Cântăreaţa e căsătorită din 2008 cu rapperul american Jay-Z, cu care are o fetiţă, Blue Ivy (3 ani). Beyoncé a concertat şi în România în anul 2007.

Sandalele sunt ornate  cu 1.290 de  diamante
Sandalele sunt ornate cu 1.290 de diamante
image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net