«Ashton, dacă mă înşeli, îmi dai 25.000.000 $!»

Ultima actualizare:

    Mila şi Ashton s-au  căsătorit în secret  la începutul lunii
Mila şi Ashton s-au căsătorit în secret la începutul lunii

Suflă şi în iaurt! Pentru că Ashton Kutcher a înşelat-o pe fosta soţie, Mila Kunis vrea să se asigure că nu îi va face şi ei la fel. Înainte de a-l lua de bărbat, l-a obligat să semneze un contract prenupţial.

Actriţa Mila Kunis (31 de ani), cunoscută pentru rolul din filmul „Lebăda neagră”, va primi 25 de milioane $ (100 de milioane de lei) drept despăgubire de la soţul său, Ashton Kutcher (37 de ani), dacă îl va prinde că a călcat strâmb. Dezvăluirea a fost făcută de o persoană apropiată cuplului în „National Enquirer”.

Actorul, cunoscut mai ales după ce l-a înlocuit pe Charlie Sheen (49 de ani) în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, nu e de încredere pentru ea. Ştie că, în 2011, Ashton a înşelat-o pe fosta lui soţie, Demi Moore (52 de ani), cu starleta Sara Leal (25 de ani) la Hard Rock Hotel  din San Diego, SUA, în ziua în care trebuiau să serbeze 6 ani de căsnicie. Mila a avut mari rezerve înainte să se mărite cu el, din această cauză.

În cele din urmă, actriţa şi Ashton Kutcher şi-au unit destinele în secret la 4 iulie 2015. Ei s-au cunoscut în 1998, dar abia în martie 2012 au început o relaţie împreună. Au deja şi o fetiţă, numită Wyatt Isabelle, în vârstă de 9 luni.

Mila, care are o avere de 30 de milioane de dolari, mai vrea un copil, dar în primul rând vrea să se asigure că soţul nu o înşală. Ashton are în conturi 140 de milioane de dolari.

Kutcher a plătit scump divorţul de Demi Moore

Demi Moore
Demi Moore

Deşi nu a semnat un contract prenupţial cu Demi Moore, Ashton Kutcher a trebuit să-i plătească mulţi bani şi acesteia după ce a înşelat-o. Cei doi au fost căsătoriţi între anii 2005 şi 2013. Celebra actriţă l-a părăsit pe mult mai tânărul soţ fiindcă a avut o aventură cu Sara Leal. Însă, Demi nu a acceptat să semneze actele de divorţ până ce Ashton nu i-a plătit 20 de milioane $ (80 de milioane de lei), sumă ce reprezenta partea lui de profit din firma de investiţii pe care o deţinuseră împreună în timpul căsătoriei. În prezent Demi Moore are averea de 150 de milioane $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net