Actriţă de Oscar, jefuită de rochia de 150.000 $

Ultima actualizare:

    A făcut furori pe  covorul roşu  îmbăcată în  rochia care  avea să-i  fie furată
A făcut furori pe covorul roşu îmbăcată în rochia care avea să-i fie furată

E în stare de şoc! Actriţa Lupita Nyong’o a rămas fără rochia de 150.000 de dolari pe care a purtat-o recent la gala Oscar. Hoţii i-au furat-o din camera sa din Hotelul London din West Hollywood.

Lupita Nyong’o (31 de ani), actriţa kenyano-mexicană laureată cu Oscar anul trecut, pentru rolul pe care l-a făcut în filmul “12 ani de sclavie”, este disperată. Ea s-a trezit că i-a dispărut rochia cu 6.000 de perle, pe care a purtat-o duminica trecută la gala Oscar. Furtul a avut loc marţi, între orele 8.00 şi 21.00, cât timp vedeta a fost plecată din camera de hotel. Rochia a fost creată de Francisco Costa pentru casa de mode Calvin Klein, care i-a împrumutat-o s-o poarte la ceremonia de decernare a mult râvnitelor trofee. Lupita, care are o avere de 500.000 de dolari, este acum bună de plată.

Ea a reclamat furtul, miercuri, în jurul orei 23.30, iar poliţia a demarat deja o anchetă. S-au cercetat joi imaginile de pe camerele de supraveghere, dar încă nu s-au găsit indicii asupra hoţilor. Camera de hotel nu a fost spartă, deci sunt bănuiţi angajaţi ai hotelului, dar şi persoanele din anturajul actriţei, coafeza, machieuza, stilişti şi prieteni, care au avut cu toţii acces la cheie.

Click! Spune

Datorită rochiei albe cu 6.000 de perle, model unic realizat de Francisco Costa pentru casa de mode Calvin Klein, Lupita Nyong’o a fost desemnată una dintre vedetele cele mai bine îmbrăcate pe covorul roşu la gala Oscar 2015. Rochia este evaluată la 150.000 dolari (circa 593.500 de lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net