Poza Playboy care a pus pe jar Biserica Catolică

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Celebra Joanna Krupa a supărat Biserica Catolică cu o combinație nefericită, goliciune, aripi de înger și o cruce care să-i acopere "valorile". Imaginile fac parte din campania PETA (organizație pentru protecția animalelor) pentru adopția animalelor.

Mai citește:

Iubitoarele de animale de la PETA, în sânii goi la Milano

O cruce, plasată strategic în zonele intime, este obiectul care a produs rumoarea. Mesajul nici nu mai contează: "Fii un înger pentru animale. Întotdeauna adoptă. Niciodată nu cumpără".

Militanții "anti-blană" au reușit să atragă tot timpul supermodele pentru reclamele lor cu un mesaj puternic. Pamela Anderson, Alicia Silverstone și Keeley Hazel au fost unele dintre protagonistele campaniilor PETA.

Biserica Catolică crede că PETA a mers mult prea departe de data aceasta, considerând reclama total nepotrivită.

Bill Donohue, președintele Ligii Catolice a tunat: "Cert este că animăluțele sunt mult mai în siguranță în magazine decât în mâinile celor de la PETA. Mai mult, magazinele cu animale de companie nu transmit mesaj stupide din punct de vedere religios".

Și a adăugat: "PETA este o falsitate. Are o lungă istorie în a exploata teme creștine și iudaice pentru a-și servi interesele meschine. Cei care suportă această organizație trebuie să-și facă un control al realității. Mai au nevoie și de un curs de etică".

Vezi aici o super galerie foto cu incendiara blondă!

simeon stalpnicul png

Modelul Joanna Kupra a fost șocată de criticile Bisericii. "Ca un catolic, sunt șocată că Liga Catolică s-a opus campaniei PETA. Eu fac ce ar trebui să facă Biserica, adică să oprească suferința animalelor, cele mai slabe inofensive creații ale lui Dumnezeu".

Joanna Kupra este un model polonez de succes care are și cetățenie americană. Este o obișnuită "copertă" pentru reviste celebre și un model pentru lenjerie intimă. În trecut a pozat și pentru Playboy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net