Se încălzește! Iată cum să faci un grătar gustos!

Ultima actualizare:

    Nu pune carnea direct pe flacără.www.clickpentrufemei.ro
Nu pune carnea direct pe flacără.www.clickpentrufemei.ro

Se anunță vreme numai bună de ieșit la picnic, la grătar, undeva în natură, cu cei dragi, gustând din bunătăți preparate cu multă pasiune. Mirosul răspândit de o friptură la grătar este inconfundabil. Urmează sfaturile noastre și vei face nu doar un grătar apetisant, ci și unul mai sănătos.

Este foarte important ca atunci când gătești să respecți regulile de igienă. Despre acestea și multe altele, ne-a povestit nutriționistul Corina Zugravu, care subliniază că trebuie să te asiguri că ai rezervă suficientă de apă atunci când te apuci de treabă.

„Oamenii pun mâna pe carnea crudă, dar apoi nu au cu ce să se spele sau o fac necorespunzător. Acelaşi lucru şi în cazul legumelor de salată“, explică nutriționistul.

Cărbunele degajă substanțe cancerigene

În ceea ce priveşte prepararea cărnii, specialistul spune că în urma arderii cărbunelui sau lemnului, se degajă substanţe cancerigene, care se impregnează în carne. De aceea, pentru a limita acest risc, foloseşte brichete speciale, din mangal, pentru grătar. Se găsesc în comerț și sunt accesibile.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să faci un grătar delicios și sănătos. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net