Cel mai important sfat pentru băutorii de ceai

Ultima actualizare:

Este un lucru dovedit : studiile legate de efectele terapeutice ale consumului de ceai, o băutură apreciată de secole în lumea întregă, au demostrat un risc mai scăzut de infarct, diabet de tipul 2, anumite tipuri de cancer şi de temuta boală Parkinson.

Pentru că  britanicii sunt consumatori împătimiţi de ceai, terapeuţii din această ţară au efectuat studii laborioase  privind beneficiile  pentru sănătate ale ceaiului. Rezultatul cercetărilor i-a luat prin surprindere pe specialişti care au descoperit un lucru extraordinar! Dacă lăsăm pliculeţul de ceai la infuzat timp de cinci minute ( nu doar două sau trei minute, aşa cum este recomandarea actuală), în ceaşcă se eliberează o cantitate mult mai mare de antioxidanţi, acele vitamine şi minerale care previn îmbătrânirea prematură. Astfel, consumatorii care vor respecta noul mod de preparare a ceaiului, vor fi şi mai sănătoşi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net