Uleiul de susan, benefic în diabetul de tip 2

Ultima actualizare:

    Uleiul de susan este recomandat de nutriționiștiFoto: pixabay.com
Uleiul de susan este recomandat de nutriționiștiFoto: pixabay.com

Uleiul de susan este renumit pentru savoarea sa, fiind recomandat pentru consum de terapeuţii europeni pentru nutrienţii valoroși pe care-i conține.

În compoziția sa, specialiștii au descoperit numeroase componente cu o mare putere terapeutică, printre care: vitamina E, acizii graşi esenţiali și lecitina, pentru a enumera doar câteva componente, cu numeroase beneficii pentru organism. Acest ulei se poate adăuga în salate (câte două linguriţe amestecat cu suc de lămâie sau de grepfrut).

Nutriţioniştii recomandă anemicilor să consume câte cinci-şase salate pe săptămână, asezonate cu ulei de susan. Studiile de specialitate au demonstrat că uleiul de susan reduce atât presiunea arterială, cât şi nivelul de glucoză din sânge, fiind benefic pentru pacienţii care suferă de diabet de tip 2 şi de hipertensiune arterială. Totodată, uleiul de susan este un valoros antiinflamator şi un antiseptic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net