Studiu: Există șase condimente care scad riscul îmbolnăvirilor de cancer

Ultima actualizare:

    Scorțișoara este unul dintre condimentele care combat radicalii liberi Sursa foto:Lataifas.ro
Scorțișoara este unul dintre condimentele care combat radicalii liberi Sursa foto:Lataifas.ro

Cercetătorii susțin că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful. Aceasta este concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA).

Specialiștii forului universitar susțin că șapte condimente influențează în bine sănătatea noastră

Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele şapte condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șapte condimente, pe care le putem procura de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net