Șase condimente combat riscul îmbolnăvirilor de cancer

Ultima actualizare:

    Cele șase condimente trebuie incluse în dieta noastrăSursa foto: Diete sănătoase.ro
Cele șase condimente trebuie incluse în dieta noastrăSursa foto: Diete sănătoase.ro

Radicalii liberi, substanțe care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor anumite condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Concluzia  specialiștilor americani

Efectul radicaliilor cu succes de anumite  condimente. Aceasta este  concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA). Specialiştii renumitului for universitar au constatat că aceste şase condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când  sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șase condimente (pe care le putem procura de la magazinele Plafar), consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi asigură o longevitate sănătoasă.        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net