Iată cât de periculoasă este maioneza!

Ultima actualizare:

    Maioneza este un praparat greu de digerat, hipercaloric şi plin de grăsimi.www.clicksanatate.ro
Maioneza este un praparat greu de digerat, hipercaloric şi plin de grăsimi.www.clicksanatate.ro

Maioneza este un preparat culinar delicios. Asta îl face să fie unul dintre cele mai consumate alimente. Vorbim despre un sos rece, gros, o emulsie de ulei vegetal preparată din gălbenuş de ou, frecat bine cu ulei, puţin muştar şi puţină zeamă de lămâie. Iată cât de periculoasă este maioneza!

Acest preparat are un gust de la care nu se pot abţine foarte mulţi. Aşa că, nu e deloc ciudat faptul că maioneza se foloseşte în foarte multe preparate: la salate, în sandwich-uri, la peşte, în diferite mâncăruri cu aspic, alături de unele legume, chiar şi la ouă şi în multe altele.

Însă, nutriţioniştii avetizează că acest aliment nu este deloc bun pentru organism şi că nu ar trebui să consumăm mai mult de o linguriţă de maioneză pe zi, iar dacă am putea să îi excludem cu totul din alimentaţia noastră am avea numai de câştigat.

Maioneza este un praparat greu de digerat, hipercaloric şi plin de grăsimi. Iar dacă aceasta este din comerţ (nu una preparată în casă), lista cu motivele pentru care nu ar trebui ca acest aliment să existe pe lista noastră de cumpărături este şi mai lungă: conţine conservanţi, coloranţi, emulgatori, agenţi de îngroşare, potenţiatori de gust.

Află pe clicksanatate.ro și alte efecte nocive ale consumului de maioneză

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net