Ciocolata şi varza ne apără de cancer intestinal

Ultima actualizare:

Doctorul Maria Arribas susţine că „Alimentele bogate în cacao, care e foarte bogată în polifenoli, au un rol important în combaterea cancerului intestinal".

Cantitatea mare de antioxidanţi conţinută de cacao face ca metabolismul celular să fie unul natural şi echilibrat. Pe de altă parte, acelaşi efect de inhibare a dezvoltării celulelor canceroase în cazul cancerului ovarian îl are şi varza crudă.

În cazul verzei, cercetătorii au descoperit o substanţă chimică numită DIM care inhibă dezvoltarea celulelor canceroase apărute pe ovare.

O alimentaţie din care să nu lipsească doza zilnică de cacao şi de varză crudă este recomandată de toţi cercetătorii care au studiat efectele acestora pe 7.000 de persoane la nivel mondial. Institutele de cercetare împotriva cancerului din SUA şi din Marea Britanie au descoperit în plus că o astfel de alimentaţie întăreşte inclusiv sistemul imunitar.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net