Ce să mâncăm ca să prevenim cancerul

Ultima actualizare:

    Compușii sulfuroși care dau gust usturoiului ajută la neutralizarea substanțelor cancerigeneclicksanatate.ro
Compușii sulfuroși care dau gust usturoiului ajută la neutralizarea substanțelor cancerigeneclicksanatate.ro

O hrană echilibrată, bogată în vitamine, îţi poate reduce semnificativ riscurile de a te îmbolnăvi de cancer.

Este dovedit prin numeroase cercetări că unele alimente te pot proteja de cancer, aşa cum altele îţi măresc riscul de a face această boală. Antioxidanţii şi fibrele alimentare alimentare sunt câteva din substanţele despre care se ştie că pot ţine la distanţă tumorile canceroase.

Desigur, acestea nu sunt suficiente pentru a te feri de boală, un rol important în acest sens avându-l şi stilul de viaţă. Astfel, obezitatea, fumatul şi consumul de alcool sunt alţi factori vinovaţi de apariţia multor tipuri de cancere.

Roşii

Sursă de vitaminele A, E şi C, roşiile conţin licopen, antioxidant care le dă culoarea roşie. Numeroase studii au subliniat că licopenul poate reduce riscul de cancer pulmonar, esofagian, de prostată, gastric şi de colon.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte alimente te pot proteja de cancer

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net