Aceste alimente au mai multă vitamina C decât portocalele!

Ultima actualizare:

    Există alimente care întrec portocalele când vine vorba de cantitatea de vitamina C conținută. www.clickpentrufemei.ro
Există alimente care întrec portocalele când vine vorba de cantitatea de vitamina C conținută. www.clickpentrufemei.ro

Cu toate că numeroase studii arată că un consum regulat de vitamina C nu poate preveni, de fapt, răcelile, nutrimentul poate să scurteze durata de convalescență și chiar reduce severitatea simptomelor. În ciuda reputației portocalelor, există fructe și legume care le întrec când vine vorba de cantitatea de vitamina C din ele.

Ardeii iuți

O jumătate de cană de ardei iute tocat sau cubulețe conține 107,8 mg de vitamina C. În plus, cercetătorii de la Universitatea din Buffalo au descoperit că substanța care dă iuțeala ardeilor, capsaicina, poate ajuta la ameliorarea durerilor articulare și musculare.

Ardeii grași

O cană cu ardei gras roșu, tăiat mărunt, conține, 190 mg, de aproape trei ori mai multă vitamina C decât o portocală. Ardeii roșii sunt, de asemenea, o mare sursă de vitamina A, esențială pentru sănătatea ochilor.

Varza kale

Este bogată în vitaminele A, C și K. O singură cană cu varză Kale conține 80,4 mg de vitamina C. Pe lângă toate acestea, această legumă are o doză considerabilă de minerale și acizi grași.

Află ce alte alimente conțin mai multă vitamina C decât portocalele. 

Așa asimilezi fierul din alimentele consumate!Dă kilogramele jos cu dieta cu ananas!

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net