Vinete umplute – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Vinete umplute
Vinete umplute

Ingrediente:

 -3 vinete,

 -1 roşie,

 -200 g şuncă afumată,

 -200 g caşcaval,

 -ierburi (tarhon,oregano),

 -2 linguri ulei de măsline,

 -puţină sare şi multă dragoste :)

Mod de preparare

Se spală vinetele, se şterg cu un prosop şi se feliază în felii subţiri, însă fără să le tăiem de tot, să rămână câţiva milimetri netăiaţi. Desfacem uşor feliile şi presurăm sare şi ierburi aromate, apoi în fiecare deschizătură punem o felie de roşie, una de şuncă şi una de caşcaval. Aşezăm vinetele în tavă în care am pus hârtie de copt, presurăm puţină sare, ierburi aromate, ulei de măsline şi caşcaval ras, apoi dăm tavă la cuptor. Când caşcavalul s-a topit atunci vinetele sunt făcute. Să aveţi mare poftă dragilor şi să încercaţi această reţeta uşor de preparat şi cu un gust deosebit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net