Vinete floare – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Vinete floare
Vinete floare

Ingrediente

  -1 bucată vânătă,

  -1 bucată dovlecel,

  -1 bucată roşie,

  -200 g caşcaval,

  -200 g costiţă afumată,

  -1 linguriţă maggi secretul gustului cu gust de legume,

  -2 linguri ulei de măsline.

Mod de preparare

Se spală vânăta şi dovlecelul, se taie în jumătate pe verticală şi se franjurează, apoi se aşează într-o tavă în care am pus hârtie cerată. Punem cap la cap bucata de vânătă cu bucata de dovlecel şi întrepătrundem feliie, apoi aşezăm între felii câte o bucăţică de roşie, o bucăţică de costiţă, în aşa fel încât să iasă o armonie de culori. Presurăm maggi secretul gustului, presurăm caşcaval ras şi turnăm ulei de măsline. Dăm tava la cuptor la foc mare. Când caşcavalul s-a topit este semn că preparatul nostru este gata de servit. Să aveţi poftă dragilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net