Triunghiuri cu şuncă şi caşcaval în aluat de foietaj – Clementina Suciu

Ultima actualizare:

    Triunghiuri cu şuncă şi caşcaval în aluat de foietaj
Triunghiuri cu şuncă şi caşcaval în aluat de foietaj

Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj, 250 g caşcaval, 200 g şuncă sau orice alt mezel preferat, sare, ketchup (opţional), 1 ou pentru uns deasupra.                                         

Preparare

După ce am decongelat foietajul, îl tăiem cu rola dinţată în triunghiuri. Fiecare triunghi îl ungem cu puţin ketchup şi apoi punem caşcaval şi şuncă şi închidem triungiul. Tăiem cu rola dinţată mici tăieturi deasupra triungiului, ungem cu ou bătut. Aşezăm triunghiurile în tavă pe hârtie de copt şi dăm la cuptor până ce se rumenesc frumos. Se servesc calde sau reci. Sunt delicioase! Poftă bună!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net