Tort Ole – Elke Dvornic

Ultima actualizare:

    Tort Ole
Tort Ole

Ingrediente:

Blat: 2 ouă, 70 g zahăr + 2 linguri apă (se fierb), 70 g făină + 1 linguriţă praf de copt, sare, 2 linguri ulei.

Preparare

Se bat albuşurile ca la bezele, se adaugă siropul fierbinte, gălbenuşurile şi uleiul. La urmă se adaugă făina + praful de copt şi sarea. Se dă la cuptor până se rumeneşte.Budinca se face din 2 plicuri Crem Ole de căpşuni, lapte am pus doar 600 ml la ambele plicuri.Se ornează cu 200 ml frişcă lichidă, bătută spumă, sos de ciocolată, câteva bucăţi de zmeură şi bănuţi de ciocolată.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net