Tort Diplomat cu căpșuni

Ultima actualizare:

    Tort Diplomat cu căpşuni
Tort Diplomat cu căpşuni

Tort diplomat cu căpșuni! Un desert pe care după ce-l guști, nu ai cum să-l uiți.

Te învățăm cum să prepari cel mai delicios tort diplomat cu căpșuni. Îți dăm ingredientele și modul de preparare, așa că hai în bucătărie.

Ingrediente

  • 25 pişcoturi,
  • 500 g căpşuni,
  • 2 gălbenuşuri,
  • 1 lingură făină,
  • 2 linguri zahăr,
  • 1 pacheţel zahăr vanilat,
  • 2 linguri rom,
  • 600 ml lapte,
  • 300 g frişcă.

Mod de preparare

Freci gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat până obţii o cremă spumoasă. Adaugi făina, 500 ml de lapte şi pui la foc, în bain-marie, amestecând continuu, până se îngroaşă. Combini restul laptelui cu romul, înmoi rapid, fiecare pişcot în acest amestec şi tapetezi cu ele o formă de tort cu perete detaşabil, având grijă ca partea bombată a pişcoturilor să fie lipită de pereţii tăvii. Umpli mijlocul formei cu crema preparată şi bine răcită, la care adaugi jumătate din fructele feliate. Cu restul fructelor garniseşti tortul. Lași la rece 2-3 ore, înainte de a-l tăia și servi. Poftă bună!

Citește și:

O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu nuci

Tort cu ciocolată şi frişcă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
horoscop webp
flori de soc jpg jpeg
zodii meteoriti png
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net