Tort cu cremă de cătină

Ultima actualizare:

    Tort cu cremă de cătină
Tort cu cremă de cătină

Ingrediente:

Pentru blat: 210 g zahăr, 7 ouă, 210 g făină, 1 praf de sare; Pentru cremă: 350 ml lapte, 200 g zahăr, 250 g unt, 100 g cătină, 50 g miere, 6 linguri griș, 1 ciocolată albă, esență de rom; Decor: 200 g cătină.

Preparare:

Separi ouăle și bați albușurile spumă. Mixezi gălbenușurile cu zahărul şi un praf de sare până când se îngroașă, apoi le încorporezi în albușuri. Adaugi făina câte puțin și torni compoziția într-o formă tapetată cu pereți detașabili. Dai la cuptorul preîncălzit 35 de minute. Pentru cremă, amesteci laptele cu zahărul și siropul de cătină, făcut din 100 g cătină stoarsă și miere, și pui pe foc. Adaugi grișul și amesteci până când se îngroașă. Dai deoparte de pe foc, lași 15 minute să se răcească, pui untul cubulețe și mixezi bine. Torni esența. Tai blatul în două și între foi pui două treimi din crema de cătină. Ornezi cu restul de cremă peste care întinzi ciocolata albă topită pe baie de aburi, ușor răcită, și cu boabe de cătină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net