Tort cu ciocolată şi rom

Ultima actualizare:

    De la un moment dulce nu poate lipsi delicioasa cicolataclickpoftabuna.ro
De la un moment dulce nu poate lipsi delicioasa cicolataclickpoftabuna.ro

Strămoșul direct al romului a apărut pe plantațiile de trestie de zahăr din Caraibe prin secolul 17. Sclavii de aici au descoperit că pot fermentau melasa cu apă. Primele romuri erau foarte aspre, greu de băut, și de aceea purtau porecla de Kill-Devil, mai rele decât diavolul. Foloseşte şi tu această licoare la prepararea unui gustos tort cu ciocolată şi rom.

Tort cu ciocolată şi rom – Ingrediente

Pentru blat8 ouă8 linguri zahăr5 linguri făină3 linguri cacao

Pentru cremă450 g ciocolată de menaj200 ml frişcă lichidă2 esenţe de rom2 linguri cacaotrufe pentru decor

Află cum se prepară tort cu ciocolată și rom pe clickpoftabuna.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (27) jpg
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net