Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci
Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci

Ingrediente

500 g ciuperci

1 piept de pui

o ceşcuţă de orez cu bob lung

mix de legume (mazăre, fasole verde, porumb, morcov)

1 ceapă

pastă de tomate

sare, piper

pătrunjel

Mod de preparare

Ceapa o curăţăm şi o călim în ulei, apoi adăugăm pieptul de pui tăiat cubuleţe şi puţină apă. După aceea, când s-a albit carnea, adăugăm orezul puţin fiert în apă separat (câteva minute), adăugăm legumele şi ciupercile, pastă de tomate, lăsăm la foc mic spre mediu circa 15 minute. Când este gata tocăniţa potrivim de sare şi piper şi presăram pătrunjel verde tocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net