Tocăniţă de cartofi cu cozi de porc – Mădălina Radu

Ultima actualizare:

    Tocăniţă de cartofi cu cozi de porc
Tocăniţă de cartofi cu cozi de porc

Ingrediente:

un kg şi jumătate de cartofi

500 g cozi de porc

o cutie roşii pasate

1 ceapă mare

1 ardei gras roşu

2 linguriţe boia dulce

1 vârf cuţit boia iute,paprika

3 foi de dafin

1/2 legătură pătrunjel

1 lingură ulei

sare, piper negru

Mod de preparare

Se  crestează cozile. Se prăjesc în uleiul încins până se rumenesc uşor pe toate părţile şi îşi lasă parte de grăsime. Se scot pe o farfurie. În grăsimea rămasă se adaugă ceapa şi ardeiul tocate mărunt. Se călesc la foc mic timp de 10 minute, până sunt foarte moi. Se pun costiţele înapoi în oală, se adaugă sare după gust şi se acoperă cu 1.5 l apă. Se aduce la fierbere. Se fierbe cu capac timp de 1 oră (sau până încercaţi o codiţă  cu furculiţa şi carnea se desprinde uşor de pe os).Se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Se condimentează. Trebuie să fie suficientă apă în oală cât să acopere cartofii. Dacă nu este destulă, adăugăm puţină apă fierbinte cât să cuprindă cartofii. Se fierbe 40 minute, se verifică cartofii din când în când, dacă au fiert, apoi adăugăm cutia de roşii pasate! La final, se pune pătrunjelul tocat mărunt! Noi am servit această mâncărică delicioasă cu murături!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net