Tocană pescărească - Albert Bertoni

Ultima actualizare:

    Tocană pescărească
Tocană pescărească

Ingrediente (4 porții): - 2 cepe- 2 morcovi- 2 ardei la alegere ( gras, kapia )- 500 gr roșii tocate ( sau 2 conserve de roșii cuburi )- 3,4 linguri ulei - 10 - 15 boabe de piper- 2 frunze de dafin - 2,3 căței de usturoi- 1 linguriță rasă de cimbru- sare - 100 ml vin alb sec/demisec- 4 fileuri pește proaspătMod de preparare:Legumele curățate și spălate se vor toca grosier, iar morcovii se taie rondele.Într-o cratiță încăpătoare , se pun uleiul și usturoiul. Când începe a sfârâi, adăugăm legumele și amestecăm la intevale regulate. Când au prins luciu, le stingem cu vinul. Dupa ce acesta se va fi evaporat, adăugăm roșiile tocate, piperul, dafinul, cimbrul, și lăsăm să fiarbă la foc molcom 20 de minute. Între timp, ne ocupăm de pește. Fileurile se vor frige pe grill, ori se vor praji în foarte puțin ulei.Răsturnăm toată compoziția de legume într-o tavă ( sau se lasa în tigaia în care s-a gătit ), punem fileurile de pește deasupra, și dăm totul la cuptor, la 180 de grade, pentru încă 25 de minute.Se servește cu mămăligă, ardei iute, smântână. Și neapărat cu un demisec alb !Poftă bună !!!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net