Tartă de vară rapidă - Renciu Elena-Aida

Ultima actualizare:

    Tartă de vară
Tartă de vară

Ingrediente:

un pachet foietaj, 200 g brânză de vaci dietetică sau nesărată, fructe de sezon, tort gelee pentru ornare, 3 linguri zahăr, rom.

Preparare:

Într-o formă de tartă se pune aluat de foietaj şi se rupe după marginea formei să fie exact cât tava. Se înţeapă aluatul din loc în loc. Brânzica de vaci se amestecă cu zahărul şi romul şi se unge apoi pe aluatul din tavă. Se pun apoi fructe din belşug (eu am folosit caise, nectarine şi fructe de pădure) şi se dă la cuptorul preîncălzit timp de 35-45 minute în funcţie de cuptor. Trebuie să fie aluatul făcut, o mai încercăm din când în când cu testul scobitorii. La final se face tort gelle-ul, pe care îl turnăm deasupra (după ce s-a răcorit un pic tarta) şi se serveşte.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
Cum iti poti recompensa angajatii pentru eforturile depuse Top 3 sfaturi pentru a i motiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net