Tartă cu conopidă şi mărar

Ultima actualizare:

    Încearcă o reţetă simplă de tartă cu conopidă şi mărar!clickpoftabuna.ro
Încearcă o reţetă simplă de tartă cu conopidă şi mărar!clickpoftabuna.ro

Frunzele proaspete de mărar sunt un condiment naţional în ţările scandinave, unde peştele şi scoicile sunt aromate cu mărar sau sunt servite cu sosuri care conţin mărar. În Germania, acesta este folosit la supele de peşte şi în tocăniţe, în special în cele cu castraveţi. În Armenia, mărarul este ingredientul principal în amestecul picant khmeli-suneli, iar în Iran este nelipsit de la mâncărurile cu fasole. Reţetele cu acest tip de verdeaţă sunt numeroase, iar una dintre ele este această tartă cu conopidă şi mărar.

Tartă cu conopidă şi mărar – Ingrediente (1 tartă)

Pentru aluat200 g făină50 g unt moale1 lingură ulei1 gălbenuş2 linguri apăsare

Pentru umplutură½ conopidă2 ouă60 ml smântână100 g caşcaval½ ardei gras verde1 ceapă2 căţei de usturoi1 legătură mărar1-2 linguri uleisarepiper

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară această tartă cu conopidă şi mărar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net