«Taci şi înghite» - Porceanu Gica

Ultima actualizare:

    «Taci şi înghite»
«Taci şi înghite»

Ingrediente

350 g cârnat şi carne afumată( de casă)

200 g telemea

3 ouă

150 g caşcaval

Pentru mămăligă:

500 ml apă

500 ml lapte

250 g mălai

50 g  unt

50 g parmezan (opţional)

1/2 lgt.sare

Mod de preparare

Din apă, lapte, mălai şi sare am preparat o mămăligă în care am încorporat untul şi parmezanul la sfârşit. Am lăsat-o la răcorit. Între timp am pus la prăjit într-o tigaie, cârnaţii tăiaţi rondele şi carnea bucăţele subţiri. Le-am lăsat la prăjit7-8 minute fără să adaug ulei. Într-un vas yena, am pus jumătate din mămăligă şi am nivelat. Am presărat brânză rasă apoi am pus amestecul prăjit. Am acoperit cu restul de mămăligă şi am nivelat din nou. Deasupra am pus caşcavalul ras, apoi am făcut trei adâncituri cu un polonic. În fiecare adâncitură am spart câte un ou. Am dat vasul la cuptorul preîncălzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net