Supă de ţelină - Mihaela Marin

Ultima actualizare:

    Supă de ţelină
Supă de ţelină

Ingrediente:

2 ţeline, 2 cepe, 75 g unt sau margarină, 2 linguri făină, 1,5 l supă de oase (carne), 2 gălbenuşuri, 200 ml smântână, 150 g telemea, zeama de la o lămâie.

Preparare

Se curăţă ceapa şi ţelina, se taie mărunt şi se înăbuşe în unt. Se adaugă făina desfăcută cu puţină apă, se amestecă şi se adaugă supa. Se fierbe 15 minute, apoi se ia de pe foc. Gălbenuşurile se omogenizează cu smântâna şi se pun în supă. Se presară telemeaua rasă, se acreşte cu zeama de lămâie şi se mai adaugă sare dacă trebuie, după gust.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net