Spaghete la cuptor – Rodica Neagu

Ultima actualizare:

    Spaghete la cuptor
Spaghete la cuptor

Ingrediente

Un pachet spaghete 500 g

500 g ciuperci

2 cepe

2 roşii

200 g brânză (caşcaval, telemea sau burduf)

1/2 conservă roşii

ulei

sare

piper

Mod de preparare

Se sotează ceapa cu ciupercile, când scad se pun 2-3 linguri roşii din conservă, sare, piper. Brânza se rade. Spaghetele se fierb după timpul indicat pe ambalaj în apă cu sare şi două linguri ulei. Se strecoară şi se amestecă cu ciupercile, restul de roşii din conservă, 1/2 din cantitatea de brânză rasă. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt umezită pe dos, peste spaghete se pun roşiile tăiate felii şi deasupra restul de brânză rasă. Se dă tava la cuptorul încins 180 grade, 35-45 minute. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net