Sărmăluţe cu carne de oaie – Albert Daniel Bertoni

Ultima actualizare:

    Sărmăluţe cu carne de oaie
Sărmăluţe cu carne de oaie

Ingrediente:- 1 kg carne de mieluță- 2 cepe mari- 2 ouă- 1 legătură pătrunjel- 1 legătură mărar- 2 linguri pastă de tomate- 200 gr orez- frunze de viță din saramură- sare, piper măcinat- 1 litru borșMod de preparare:Carnea se fasonează, se spală și se toacă la mașină. Se amestecă cu orezul ceapa și verdețurile tocate, ouăle, sare și piper măcinat. Frunzele de viță se desărează, apoi se umplu cu amestecul de carne tocată. Sărmăluțele astfel formate se așează într-o oală. Turnăm peste ele borșul și completăm cu apă cât să le acopere. Le fierbem la foc molcom 90 minute.Servim cu mămăligă friptă pe grill, iaurt și ardei iute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net