Saramură de peşte - Bertoni D. Albert

Ultima actualizare:

    Saramură de peşte
Saramură de peşte

Ingrediente (pentru 4 porţii)

- 8 fileuri peşte ( la alegere )

- 1 legătură ceapă verde

- 1 legătură pătrunjel

- 1 legătură leuştean

- 1 legătură mărar ( opţional )

- 1 legătură usturoi verde

- 1 lingură sare

- 1.200 ml apă

Mod de preparare:

Apa se va pune la fiert împreună cu sarea. Verdeţurile se spală şi se  toacă. După ce apa dă în clocot, adăugăm toate verdeţurile tocate şi după circa 30 de secunde oprim focul şi acoperim vasul cu un capac preţ de 5 minute.  Acest procedeu este necesar pentru a se crea o infuzie. După, vom cufunda peştele - prăjit ori fript pe grătar - în infuzia sărată de plante.  Se serveşte cu mămăligă. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Manichiura cu gel jpg
femeie fericita istock jpg
toba
1698834835 massif jpeg
601351988 25890405303914047 8863238633936513198 n (1) jpg
horoscop solstitiul de iarna jpg
piftie jpg
Stimulare artificiala creier Twitter jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net