Salvie pane – Monica Marton

Ultima actualizare:

    Salvie pane
Salvie pane

Ingrediente:

50 de frunze de salviedouă ouădoi căţei de usturoi100 ml de bere100 de grame de făinăo jumătate de linguriţă de turmericun vârf de cuţit de piperun vârf de cuţit de sareo cană de ulei

Preparare:

Spălaţi cu grijă frunzele de salvie şi le aşezaţi pe un şerveţel pentru a se scurge apa de pe ele, până preparaţi paneul.

Curăţaţi usturoiul şi îl daţi prin presă. Amestecaţi într-un bol ouăle cu sarea, adăugaţi berea, făina, în ploaie, usturoiul, piperul şi turmericul, amestecând toate ingredientele. Puneţi uleiul la încins, în cratiţă. Când acesta este încins, adăugaţi, la rumenit, frunzuliţele de salvie, după ce le-aţi tăvălit prin paneul anterior preparat. Frunzuliţele nu necesită decât câteva zeci de secunde de rumeneală, pe fiecare parte, apoi, se scot şi se pun pe un şerveţel pentru a se scurge tot uleiul de pe ele. E un aperitiv care se serveşte fierbinte dar poate fi şi o ronţăială la vizionarea unui film. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net