Salată cu muşchi de vită în crustă de condimente – Monica Marton

Ultima actualizare:

    Salată cu muşchi de vită în crustă de condimente
Salată cu muşchi de vită în crustă de condimente

Ingrediente necesare pentru două porţii:

50 grame de salată iceberg50 grame de spanac50 grame de valeriană50 grame de salată radicchio - roşie (cicoare roşie)300 de grame de muşchi de vităo lingură de untun fenicul mico portocalăzeama de la o jumătate de lămâie5 frunze de salvie3 rămurele de tarhon verdeo linguriţă de seminţe de chimeno linguriţă de boabe de coriandruun ardei iute uscato jumătate de linguriţă de turmeric8 boabe de piper roşuo linguriţă de sare grunjoasăun praf de sare

Preparare:

Spălaţi frunzele de salată, portocala, lămâia, feniculul, salvia şi tarhonul. Frunzele de radicchio le puneţi într-un bol şi adăugaţi zeama de lămâie peste ele pentru a le lua din gustul uşor amar.

Pisaţi grosier, în mojar, coriandrul, chimenul, piperul şi ardeiul iute, apoi le amestecaţi cu turmericul. Tocaţi fideluţă tarhonul şi salvia.

Curăţaţi carnea de vită, o ştergeţi cu un şerveţel, o ungeţi cu unt, presăraţi peste ea condimentele anterior pisate, sarea grunjoasă, tarhonul, respectiv, salvia. Puneţi carnea de vită la cuptor pentru 40 de minute, la o temperatură de 200 de grade Celsius. Când e gata o scoateţi, o lăsaţi să se odihnească 10 minute, apoi o tăiaţi cubuleţe.

Tocaţi fideluţă feniculul, rupeţi în bucăţi frunzele de salată iceberg, radicchio, spanac, valeriană şi le aşezaţi într-un bol, adăugaţi muşchiul de vită, un praf de sare şi stoarceţi, peste salată, zeama de la portocală. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net