Ruladă din biscuiţi cu cremă fină de brânză şi zmeură - Ursan Anişoara

Ultima actualizare:

    Ruladă din biscuiţi cu cremă fină de brânză şi zmeură
Ruladă din biscuiţi cu cremă fină de brânză şi zmeură

Ingrediente:

250 g biscuiţi fragezi Petit Beurre, 150 g unt sau margarină, 100 g ciocolată tartinabilă (tip Finetti), 250 g brânză proaspătă de vaci (cremă fină), 100 g zahăr pudră, zahăr vanilat, 50 ml frişcă lichidă, 100 g zmeură proaspătă (sau alt fruct prospăt de sezon).

Preparare

1. Se dau biscuiţii la robot, apoi se frământă bine cu margarina topită şi amestecată cu ciocolata tartinabilă, până obţinem un amestec omogen.

Se întinde, între două folii de celofan, blatul de biscuiţi al ruladei, gros de 0,5 cm.

2. Se mixează crema fină de brânză de vaci cu frişcă lichidă, zahărul vanilat şi cel pudră, apoi se întinde într-un strat uniform pe blatul din biscuiţi. Deasupra se presară zmeura apoi se rulează cu grijă şi se dă la rece cel puţin 2 ore.

Se pudrează cu zahăr pudră şi se feliază în felii potrivit de groase.

image
image
image
image
image
image
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net