Ruladă de porc - Andreea Rădulescu

Ultima actualizare:

    Ruladă cu porc
Ruladă cu porc

Ingrediente:

1 kg muşchi file de porc, 3 jumătăţi ardei (roşu, galben, verde), 3 fire ceapă verde, 3 fire usturoi verde, 6 ciuperci (potrivite), 4 crenvurşti afumaţi, 200 g jambon afumat (feliat), sare, piper.

Preparare:

Tăiem usturoiul, ceapa şi ciupercile felii subţiri. Tocăm ardeiul julien. Fileul de porc se taie de-a lungul fibrei şi se întinde o foaie cât mai subţire pe care o batem cu ciocanul de şniţele, apoi se pune pe hârtie de copt. Se întind ingredientele pe el (ceapa, usturoiul, ciupercile şi ardeiul), se adaugă sare şi piper după gust, se pun crenvurştii de-a lungul foii cât să acopere lungimea şi se rulează. Se îmbracă rulada în jambon, se înveleşte în hârtia de copt bine strânsă la capete, apoi se îmbracă în folie de aluminiu şi se pune la cuptor pentru o oră. Se desface din folie, se scoate hârtia de copt şi se lasă în continuare în folie sub formă de bărcuţă. Mai lăsăm  la cuptor câte 10 minute pe două părti opuse ca să se rumenească. Apa care şi-o lasă nu se aruncă pentru că se evaporă în timp ce se rumeneşte. Se lasă la răcit şi se taie felii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net