Roşii umplute cu salată de dovlecei - Elena Bodan

Ultima actualizare:

    Roşii umplute cu salată de dovlecei
Roşii umplute cu salată de dovlecei

Se dau pe răzătoare doi, trei dovlecei, se presară un praf de sare şi se lasă 15 minute să îşi lase zeama. Se adaugă o lingură de ulei apoi se pune apoi pe foc până scade toată zeama, iar compoziţia rămâne tare. Se lasă la răcit. Între timp, se zdrobesc 3,4 căţei de usturoi, se toacă mărunt o legătură de mărar, se face o maioneză şi toate acestea se adaugă peste compoziţia răcită bine. Sare, piper după gust.

PS: se poate pune ceapă în loc de usturoi, depinde de preferinţă. Se pune la frigider, apoi se umplu roşiile tăiate după imaginaţie şi se decorează frumos.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
eri clinic   clinica implant mamar București   doctor implant mamar București    click jpg
zodii, foto shutterstock jpg
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net