Reţete: Fursecuri fragede cu glazură de zahăr pudră – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Fursecuri fragede cu glazură de zahăr pudră
Fursecuri fragede cu glazură de zahăr pudră

  • Ingrediente
  • 125 g unt moale
  • 100 g zahăr
  • 1 ou
  • 2 gălbenuşuri
  • 200 g făină
  • 100 g amidon
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
  • 1 praf de sare
  • Pentru glazură de zahăr:
  • 100 g zahăr pudra
  • zeamă unei lămâi
  • Decor: nuci/alune/ migdale tocate

Mod de preparare

Untul îl batem spumă, apoi adăugăm zahărul, zahărul vanilat, sarea, oul şi gălbenuşurile. Amestecăm până obţinem un aluat omogen, după care adăugăm făină amestecată cu amidonul. Aluatul obţinut îl punem într-un posh cu formă la capăt şi formăm fursecuri în formă de floricele, pe care le punem într-o tavă tapetata cu hârtie de copt. Coacem fursecurile 12 minute, în cuptorul încins între timp, la 180 grade C. Când s-au răcit le ungem la un capăt cu glazură de zahăr şi le dăm prin nuci/alune/migdale tocate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net