Rețete de la cititori: Tort de vin cu fructe – Albu Palaghita

Ultima actualizare:

    Tort de vin cu fructe
Tort de vin cu fructe

Ingrediente: 1 litru vin, 4 pachete gelatină (40 g), 1 borcan compot ananas, diferite fructe: banane, portocale, stafide, cireşe, struguri, etc.

Preparare

Se fierbe vinul cu zahărul. Gelatina se prepară conform indicaţiilor de pe plic şi se amestecă cu vinul răcorit. Într-un vas de 2-3 litri se tapetează cu un celofan şi se toarnă un cm de lichid care se dă la rece să se închege. Se aşează fructele după imaginaţia fiecăruia creând un decor frumos şi se cuprind cu lichid. Se dă la rece. Se repetă operaţia de 2-3 ori până se termină lichidul. Se lasă o noapte la rece, apoi se răstoarnă pe un platou, înlăturându-se uşor ceolofanul.                                                   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net