Reţete de la cititori: Tocăniţă de legume - Butnaru Daniela

Ultima actualizare:

    Tocăniță de legume
Tocăniță de legume

Ingrediente:

4 ardei kapia

2 ardei graşi

5 roşii

3 morcovi

3 cepe

o legătură generoasă de mărar

2 linguri ulei. 

Preparare:

După ce spălăm toate legumele, punem ardeii şi kapia la copt pe o tavă. Morcovul îl dăm prin răzătoarea fină, ceapa o tăiem mărunt, mărarul îl tocăm, iar roşiile le crestăm în formă de cruce şi le dăm în apa clocotită pentru a putea îndepărta cu uşurinţă peliţa. După ce ardeii s-au copt, îi curăţăm şi îi tăiem fâşii subţiri.Undim ceapa în 2 linguri de ulei, apoi adăugăm morcovul, roşiile tocate mărunt, ardeii tăiaţi fâşii şi mărarul. Lăsăm la foc mic la înăbuşit până când tocăniţa noastră scade, legumele sunt fierte, iar tocăniţa noastră devine ca o zacuscă. Se adaugă sare şi piper (dacă vă place puteţi adăuga şi foi de dafin). Se serveşte caldă sau rece cu măsline şi pâine prăjită.

image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
sorin bontea instagram jpg
Top 3 aspecte cheie in prepararea meselor (1) jpg
Dulciuri s╠ªi pra╠åjituri ca odinioara╠å preparate cu i╠éndeletnicire s╠ªi multa╠å iubire  iata╠å cum micile afaceri ÔÇ×de acasa╠åÔÇØ pot reus╠ªi sa╠å transforme orice clipa╠å i╠éntr o poveste memorabila╠å s╠ªi du JPG
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net