Reţete de la cititori: Rulouri cu afumătură – Tincuţa Coman

Ultima actualizare:

    Rulouri cu afumătură
Rulouri cu afumătură

Ingrediente: o varză potrivită, două cepe, 100 g orez, 500 g ciolan dezosat şi afumat, două linguri bune de bulion, câteva fire de pătrunjel, un ou, o linguriţă de condiment de legume, 5 linguri de ulei, opţional smântână pentru servire.

Preparare

Opărim varza pentru a obţine frunzele pentru rulouri. Curăţăm ceapă, o spălăm şi o tocăm mărunt, iar afumătura o dăm prin maşină de tocat. Într-o tigaie punem uleiul la încins şi călim ceapa, apoi adăugăm bulionul şi orezul spălat, amestecăm bine şi oprim focul. Răsturnăm amestecul peste afumătură, punem pătrunjelul spălat şi tocat, oul, condimentul de legume, sare şi piper după gust. Peste fiecare frunză punem câte două-trei linguri de compoziţie şi rulăm. Aşezăm rulourile într-o tavă unsă cu ulei. Dizolvăm bulionul rămas în apă şi le cuprindem. Se dau la cuptorul încins la 180 de grade pentru aproximativ o ora, dacă apă scade, mai completăm. Servim rulourile cu mămăliguţă caldă şi smântână.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net