Reţete de la cititori: Raţă la cuptor - Panazan Bianca Raluca

Ultima actualizare:

    Raţă la cuptor
Raţă la cuptor

  • Pentru marinat: ulei de măsline, 50 ml vin alb, sare/piper alb, ghimbir şi praf de curcuma.
  • Pentru preparare: 1 raţă, 1 portocală stoarsă, 2 căţei de usturoi.

Se taie bucăţile cu grăsime, se unge raţa cu ulei de măsline pe ambele părţi, se presară condimentele şi se stropeşte cu puţin vin. Se lasă la frigider o zi.

Pentru preparare

Într-un vas de lut punem raţa împreuna cu sosul format de la marinat. Raţa se crestează şi se pun felii de usturoi. Se pune puţină apă în vas, se acoperă cu capac şi se dă la cuptor pentru o ora, o oră jumătate. Se scoate capacul, se pune sucul de portocală peste raţă şi se dă iar la cuptor până când se rumeneşte bine, circa 1 oră. Se poate pregăti între timp o garnitură de cartofi noi cu mărar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
Cum iti poti recompensa angajatii pentru eforturile depuse Top 3 sfaturi pentru a i motiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net