Reţete de la cititori: Pulpe de pui cu miere – Clementina Suciu

Ultima actualizare:

    Pulpe de pui cu miere
Pulpe de pui cu miere

Îţi trebuie: 12 ciocănele de pui                                                                                             

  • 6 linguri de miere
  • 4 linguri de apă
  • puţină sare după gust

Pregăteşti aşa

Se îndepărtează pielea de pe carne şi se aşează într-o tavă cu 4 linguri de apă şi puţină sare după gust, iar apoi în cuptorul încins la 190 grade C (375 grade F ) timp de 5 minute (la jumătatea timpului pulpele se întorc).

La finalul acestor 5 minute se scoate tava din cuptor, se toarnă mierea şi se aşează din nou la aceeaşi temperatura pentru 15-20 minute.

Ocazional se ia câte o lingură din sosul de miere şi se toarnă peste pulpe. Se servesc fără sosul de miere în care s-au copt cu un piure de cartofi sau orez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net