Reţete de la cititori: Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote – Adina Stoica

Ultima actualizare:

    Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci
Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 borcan ciuperci
  • 2 buc ceapă
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 100 gr unt
  • 1 ceaşcă cu vin alb
  • sare
  • 6 căţei usturoi
  • 2 pulpe iepure
  • piper, măghiran

Mod de preparare

Din iepure am folosit doar pulpele (a fost afumat şi cu cimbru). Ciupercile le clătim şi le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele. Ceapa curăţată o tăiem peştişor şi o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul şi vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul, 1 linguriţă măghiran şi pătrunjelul tocat. Între timp, punem pulpele la grătar, întorcându-le pe ambele părţi.  Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net