Reţete de la cititori: Prăjitură «deşteaptă» cu ciocolată

Ultima actualizare:

    Prăjitură «deşteaptă» cu ciocolată
Prăjitură «deşteaptă» cu ciocolată

Andreea Rădulescu ne-a pregătit o reţetă delicioasă: prăjitură «deşteaptă» cu ciocolată.

Ingrediente Prăjitură «deşteaptă» cu ciocolată:

5 ouă, 150 g zahăr, 50 g unt, 500 ml lapte, 150 g ciocolată, 5 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat, 1 vârf cuţit praf de sare, unt şi pesmet pentru tapetat tava, zahăr pudră.

Topim ciocolata cu untul într-un ibric la foc mic apoi lăsăm să se răcească. Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu tot zahărul până se obţine o cremă. Adăugăm ciocolata topită cu untul şi făina, apoi laptele călduţ şi amestecăm până compoziţia devine omogenă. Încorporăm albuşurile bătute spumă cu praful de sare şi amestecăm uşor. Turnăm compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet şi dăm la cuptor la foc mic aproape o oră. Când este gata presărăm zahăr pudră şi lăsăm să se răcească. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net